Bel ons +32 (0)498 51 64 28 of vraag vrijblijvend offerte

Verhuizen en transport

Om een verhuizing vlot te laten verlopen dient u best minimaal met 4 personen aanwezig te zijn. De klant dient voor het gebouw steeds voldoende vrije parkeerplaatsen te voorzien. Dit houdt in dat van de klant verwacht wordt dat er een twintigtal meter voorzien is om een verhuiswagen en eventueel een meubellift te plaatsen.

Indien dit niet mogelijk is, contacteert u het best de politiediensten of de technische dienst in uw gemeente. Zij kunnen u een vergunning bezorgen om de nodige plaats vrij te houden.

Wij beschikken over grote en kleine verhuiswagens. Onze verhuiswagens zijn voorzien van alle benodigdheden om uw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen. Denk maar aan bindlinten, verhuisdekens en meubelkarren. Tevens beschikken de verhuiswagens allen over een laadklep die tot 750 kg kan heffen.

Deze goed uitgeruste verhuiswagens kan u bij ons huren met een ervaren chauffeur.
Wenst u echter zelf in te staan voor het vervoeren van uw spullen? Geen enkel probleem, dan kun u bij ons ook bestelwagens huren zonder chauffeur.

Bij een prijsofferte ontvangt u van ons een duidelijke pakketprijs per uur. Tijdens verhuizingen rekenen wij onze uren van depot tot depot. Wij beschikken over twee depots, namelijk een depot in Eernegem en een depot in Oostende. Na afloop van uw verhuizing zullen wij voor u altijd de interessantste/kortste verplaatsing naar één van onze depots rekenen.

Snel, stipt, slim

Voor verhuizingen en transport tot het leveren van goederen op grote hoogte bent u bij ons aan het juiste adres.