Bel ons +32 (0)498 51 64 28 of vraag vrijblijvend offerte

Wie zijn wij?

Zaakvoerder Vanhaerents Jurgen en zijn echtgenote Decat Shanna zijn de drijvende krachten achter dit bedrijf uit Eernegem.

Als meewerkende zaakvoerders kunnen zij u een persoonlijk contact garanderen. Samen met hun team vakmensen bieden zij u een vlotte en kwaliteitsvolle service.

Sinds 2005 staan zij tot uw dienst voor het leveren van goederen op grote hoogte. Ook voor verhuizingen in binnen- en buitenland bent u hier aan het juiste adres.

Om hun klanten een nóg betere service te kunnen bieden hebben zij op 1 juli 2022 de verhuisactiviteiten van het bedrijf Verbiest verhuizingen uit Oostende overgenomen. Verbiest verhuizingen genoot een jarenlange expertise in het vak. Door de overname wordt er nu vanuit twee depots gewerkt, één in Eernegem en één in Oostende. De overname zorgde tevens voor een mooie uitbreiding van het rollend materieel, waardoor u vanaf heden bij hen ook terecht kan voor het huren van bestelwagens zonder chauffeur. De meubelopslagplaats van Verbiest verhuizingen werd overgenomen door dhr. Jansseune Bruno, bestuurder van Stratton Oakmont Invest.

Contacteer ons vrijblijvend!

Jurgen Vanhaerents en Shanna Decat

Snel, stipt, slim

Voor verhuizingen en transport tot het leveren van goederen op grote hoogte bent u bij ons aan het juiste adres.